Faci deja parte din proiect?

CONTUL MEU

sau

ÎNREGISTREAZĂ-TE

Despre Proiectul Eco Junior


Informații generale

Educarea ecologica, dobandirea unei atitudini mediu-protective si implicarea in activitati eco-recreative a elevilor prin joc.

Titlul proiectului: ECO JUNIOR 2021;

Tipul proiectului: educație ecologică;

Organizator: Asociația "Drumeții Montane";

Durata proiectului: pe toată perioada anului 2021;

Localizarea proiectului: aer liber / spații închise;Scopul proiectului:

Educarea ecologică, dobândirea unei atitudini mediu-protective și implicarea în activități eco-recreative a elevilor prin joc.


Argument:

Interacțiunea reprezentanților / organizatorilor (adică profesorii desemnați) Asociației Drumeții Montane cu elevii prin ieșiri în aer liber / sau organizare de activități este cea mai eficientă acțiune de promovare a mediului înconjurător și a unui stil de viață sănătos. Formele de educație în natură sunt un tip de activitate care pot îndeplini cu succes obiective precum: conștientizarea opiniei publice asupra importanței conservării naturii, atragerea și pregătirea viitorilor membrii ai echipei.


Cadrele didactice:

Cadrul didactic delegat se va implica în organizarea locală a activităților și va decide unde se vor defășura acestea.


Desfăsurarea activităților în aer liber sau în spații închise:

Fiecare elev, care va participa la activități în aer liber va avea un echipament format din: îmbrăcăminte și încălțăminte sport / sticlă de apă și după caz gustare.


ECO JUNIORII vor fi întâmpinați la locul desfășurării proiectului de către reprezentanții Asociației Drumeții Montane (profesorii desemnați) unde vor marca și personaliza poligonul de activități.


ECO JUNIORII vor fi împărțiți în echipe, fiecare având un nume (dacă este cazul).


În continuare echipele vor participa la o activitate sau la mai multe activități specifice în funcție de alegerile delegaților, elevii învățând că este foarte important să lucreze împreună, să se sprijine și să dobandească câteva abilități specifice.


Idei de activități pe care le puteți organiza în cadrul proiectului: click aici


Află mai multe despre Asociația Drumeții Montane: click aici