Faci deja parte din proiect?

CONTUL MEU

sau

ÎNREGISTREAZĂ-TE

Cum ne înscriem în proiect?


Pasul 1: Vă rugăm să vă înregistrați pe site folosind formularul din secțiunea Înregistrează-te.


Unde vă veți putea înregistra prin trei moduri:Pasul 2: După autentificarea pe site, va fi nevoie să citiți și să urmați instrucțiunile din pagina cu informații.


Pasul 3. Verificați dacă instituția dumneavoastră este adăugată în Listă Instituții.


Pasul 4. Dacă instituția de care aparțineți nu se regăsește în listă, o puteți adăuga foarte ușor folosind butonul "ADAUGĂ O INSTITUȚIE NOUĂ" unde veți completa un formular cu Numele instituției, Județ, Localitate.


Pasul 5. Dacă Pasul 1 și 2 au fost realizate în acest moment trebuie doar să depundeți o aplicație, completând un formular pentru a genera Acordul de Parteneriat.


Pasul 6. Se va accesa secțiunea "APLICAȚII PROIECT" aflată în partea stângă unde veți face click pe butonul ÎNSCRIE-TE ÎN ACEST PROIECT


Pasul 7. Completarea formularului pentru generarea acordului de parteneriat se va completa astfel:Imediat după completarea acestui formular, un email este trimis către dvs cu informații suplimentare. Vă rugăm să verificați atât folder-ul inbox cât și cel spam.


Alte informații utile

Pasul 8. Acordul de parteneriat primit pe email sau descărcat de pe platforma noastră trebuie semnat, înregistrat și trimis pe adresa ecojunior@drumetiimontane.ro până la finalul lunii Martie pentru validare. După validarea lui va apărea în secțiunea APLICAȚII PROIECT în dreptul coloanei Validare, culoare albastră în loc de roșie.


Acest lucru înseamnă că școala și cadrele didactice sunt înscrise în cadrul proiectului ECO JUNIOR 2018

Cei înscriși în formular pot desfășura activități în cadrul proiectului Eco Junior fiind reprezentanți ai Asociației Drumeții Montane și pot desemna alți reprezentanți.

Vezi lista de activități propuse facând click aici, cadrul didactic implicat va alege singur ce activitate/activități va organiza în funcție de vârsta elevilor, acesta putând alege și alte activități decât cele menționate în listă.


Pasul 9. După desfășurarea activităților, se vor trimite pe adresa ecojunior@drumetiimontane.ro un număr de 3 sau mai multe poze (pentru fiecare cadru didactic înscris) care să demonstreze activitatea / activitățile organizate în cadrul proiectului.

Dacă s-au implicat și alte cadre didactice care nu sunt trecute în acordul de parteneriat, odată cu pozele vă rugăm să ne trimiteți și numele acestora + instituția de învățământ + județ pentru a-i adăuga în baza noastră de date.


Pasul 10. Emiterea adeverințelor de organizator și diplomelor de voluntar se va face la începutul lunii septembrie.


Cu stimă,

Asociația Drumeții Montane